Мотосъборът край Къпиновския манастир ще се проведе в памет на Гришата

Животът

18-08-2014, 10:27

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рокери събират пари за ремонт на Килифаревския манастир

Два дни високи скорости, пушек, адреналин и забавления предстоят за мото-феновете

Предстои едно от най-мащабните национални мото събития в страната – традиционния мотосъбор край Къпиновския манастир. Мероприятието ще се проведе на 22 и 23 август (петък и събота) и се очаква да събере на едно място стотици рокери. Тази година се навършват 10 година от кончината на Гришата затова мотосъбора ще се проведе в негова памет. Организаторите „Мото клуб Боляри“ са подготвили впечатляваща програма, която ще гарантира доброто настроение на всички присъстващи.

Откриването ще бъде в петък от 20:00, а час по-късно група „ЕР Голям“ ще изнесе концерт. Тома също ще поздрави присъстващите с няколко песни. Участниците в събота ще станат свидетели на майсторски  и уникални похвати : СТЪНТ“, „ДРАГ РЕЙС“ и „БЪРН ОУТ“. Любителите на високите скорости ще бъдат силно впечатлени. През тези два дни не се спи, пръсва се на макс, много бира, музика и хубави болярки, разбира се миризма на гуми, пушек и много адреналин, казват организаторите. В програмата е заложено и еротично шоу – „Мис Мокра Фланелка“, което допълнително ще нажежи страстите.

На другия ден мотористите ще направят традиционанта си обиколно по търновските улици и ще поднесат цветя на гроба на Гришата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов