Рокери си дават среща до Къпиновския манастир

Велико Търново Лайф

22-08-2014, 10:59

Автор:

Виктор Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мотосъборът край Къпиновския манастир ще се проведе в памет на Гришата

Мотористи от цялата страна ще се включат в мотосъбора, който ще продължи два дни

Тази вечер Къпиновският манастир събира рокери от цялата страна за традиционното събитие, което продължава два дни. Организатори са великотърновският клуб „Боляри". Официалното откриване на събора ще в 20.00 часа. Веднага след това  моторджиите ще започнат състезания и забавления, които продължават цяла нощ. От 21.00 часа ще започне рок- концерт с участието на група „ЕР ГОЛЯМ".

 

В събота рокерите ще направят обиколка на града от 11.00 часа, след което ще поднесат цветя на гроба на своя патрон Гришата. Програмата продължава в 13.00 часа в село Козаревец, където ще се състои пети кръг от шампионата Мото дръг рейс за „Купа България". Вечерта след надпреварата до манастира ще се проведат атрактивни състезания между мотористите, турнир по канадска борба и дърпане на въже. За гостите и участниците отново ще забие група „ЕР ГОЛЯМ", а купонът ще завърши в малките часове с еротично шоу край басейна на комплекса.

 

Мотосъборът на "Боляри"-те ще остане единственият за това лято във Великотърновска община. Заради юнското наводнение беше отменен рокерският фест край Килифаревския манастир, организиран от Мото клуб "Олд Бастардс", а техните колеги от "Бед Къмпани" за първи път тази година няма да проведат традиционния мотосъбор на Света гора.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов