99 младежи са станали членове на ГЕРБ - Велико Търново тази година

Новоприети се срещнаха с депутата Евгени Стоев и лидера на МГЕРБ в региона Деян Хаджийски

По инициатива на областния лидер на Младежи ГЕРБ – Велико Търново Деян Хаджийски се проведе среща между част от новоприетите членове, някои от най-активните участници в организационния живот и депутата в 42 Народно събрание Евгени Стоев. Над 20 човека се събраха в офиса на ГЕРБ в старата столица, за да се запознаят помежду си и да обсъдят важните теми на деня, а също акцентите в бъдещата си дейност.

Възмутително е състоянието, в което от тройната коалиция  БСП, ДПС и „Атака” оставят държавата, единодушни бяха младите хора. Много от тях са решили да се присъединят към ГЕРБ именно заради поведението на останалите политически сили през последната година.

„Младите хора имат много информация,  не са обременени и разсъждават трезво, отлично правят изводи. Общото между всички новоприети членове на МГЕРБ в областта е убедеждението, че само ГЕРБ е последователна и отговорна към страната политическа сила”, коментира Деян Хаджийски. 

По време на срещата стана ясно, че голяма част от новоприсъединилите се към младежката организация ще се включат и в екипа доброволци, сформиран след наводненията от 19 юни. Други пък заявиха желание да участват в акциите на МГЕРБ, свързани с кампанията за борба с вандализма.

От началото на годината до сега в МГЕРБ в област Велико Търново са приети нови 99 човека на възраст до 31 години. Най-голям е броят им в старата столица - 27, следват общините Горна Оряховица и Полски Тръмбеш. Дейна и единна структура на младежката организация в ГЕРБ има и в най-малката община от областта Сухиндол.

„За разлика от други формации, които просто си купиха електорална подкерпа, ние имаме работещи структури”, подчерта депутатът Евгени Стоев, който приветства младежите с добре дошли в редиците на най-голямата партия у нас. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов