ДПС регистрира листата си в РИК Велико Търново

Новините

28-08-2014, 18:28

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

РИК Велико Търново встъпи в длъжност

Ще се борят за над 12 000 гласа в областта

Този следобед водачът на листата на ДПС за Великотърновския избирателен район Камен Костадинов и областния председател на партията Гюнай Далоолу регистрираха в РИК Велико Търново листата на Движението за права и свободи за парламентарните избори на 5 октомрви. В нея са включени 16 души,толкова колкото е позволено от закона. Сред кандидат-депутатите са представители от всички общини във Великотърновска област, традиционни религиозни номинации, има и мъже и жени.

Водачът на листата Камен Костадинов заяви, че Движението за права и свободи ще води позитивна кампания от врата на врата. „Няма да чуете от представителите на ДПС нищо негативно за нашите опоненти“-категоричен е той. Каменов допълни още, че няма да имат съюзници на изборите и всички останали партии ще са им опоненти.

ДПС си поставят за цел спечелването над 12 000 гласа. Движението ще се бори да им бъде гласувано максимално доверие от страна на жителите в региона.

Камен Костадинов е водач и на листата на ДПС във Вранчанския регион. Той обаче обеща, че ако спечели доверието на избирателите от Великотърновска област, ще участва в бъдещия парламент като народен представител от Велико Търново. Преди 5 години той отстъпи мястото си на Хасан Хаджихасан, който днес не присъства в листата. По този повод Костадинов опроверга информацията за скандал в местната организация на партията. Водачът на листата заяви, че Хаджихасан продължава да участва в структурата на ДПС, но поради лични мотиви бившият депутат от Великотърновския избирателен район се е оттеглил от номинацията си. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов