АБВ регистрира листата си в РИК Велико Търново

Царевград Търнов

29-08-2014, 14:57

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

АБВ регистрираха листата си в РИК Стара Загора

Адвокат Николай Илчев оглавява дванадесет членната листата на АБВ за Великотърновския избирателен район

Листата на АБВ включва 12 души, на чело с адвокат Николай Илчев. Ето и останалата подредба: Пенчо Събев, директор в ЖП Управление – Горна Оряховица, Иван Димитров, учител от Свищов, Марин Богомилов, председател на земеделската кооперация в село Поликраище, Илка Трифонова, преподавателка от град Елена, Милко Стефанов, бизнесметн от Стражица. Членове на младежката организация на АБВ също намират място в листата – Десислава Стефанова и Елица Тананеева.

От АБВ не си поставят за цел определен брой мандати, а достойно представяне на изборите, каза Николай Илчев. „Очакваме и максимален брой гласове на територията на областта“ - добави още той.

АБВ ще заложи изцяло на позитивна кампания. Сред основните приоритети ще бъдат възстановяването на държавността, промяна на политическия модел, промяна на държавното устройство, засилване правомощията на президента и мажоритарността в изборния процес. От ключово значение, според Илчев са проектите за АЕЦ „Белене”, магистрала „Хемус”, международния път Русе – Свиленград, запазване на Националния военен университет и утвърждаване на Велико Търново като образователен, туристически, транспортен и комуникационен център. С тези задачи  се ангажира Илчев ,ако бъде избран за депутат в 43-тото Народно събрание.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов