Стотици жители на Килифарево разговаряха с Цветан Цветанов

Животът

30-08-2014, 21:00

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Страната ни спешно се нуждае от стабилност, категоричен е зам.-председателят на ГЕРБ

Стотици жители на Килифарево приветстватаха с въодушевление зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, видя репортер на Velikotarnovoutre.bg. Цветанов бе в градчето по повод тържественото отбелязване на неговия празник.

Заедно с председатеря на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, бяха областният координатор на партията и великотърновски кмет Даниел Панов, народните представители от предходния парламент Евгени Стоев и Мирослав Петков, както и ексобластният управител проф. Пенчо Пенчев. 

За разлика от представителите на други политически сили, които предпочетоха празничните маси, подредени за официалните гости в сградата на кметството, Цветанов прекара повече от 2 часа, сред хората в центъра на Килифарево, разговаряйки с всеки. Килифарчани споделяха с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ своите проблеми. Преди всичко обаче изразиха одобрение към работата на общинския кмет Даниел Панов. Под негово ръководство местната власт бе непрекъснато в помощ на пострадалите в Килифарево, след тежкото наводнение от 19 юни.

"Изпитах истинско удоволствие като чух добри думи за кмета Даниел Панов, защото местната власт е положила максимални усилия да осигури средства и е направила всичко възможно да овладее ситуацията с наводненията от месец юни”, коментира Цветан Цветанов.

Той обясни, че в ГЕРБ винаги се стремят да чуват проблемите на хората от самите тях, при подобни срещи. "Надявам се на 5 октомври да бъдат избрани тези, които реално могат да представляват българските граждани в парламента", каза Цветанов. Той отбеляза, че формирането на едно ново правителство трябва да даде стабилността, от която страната ни спешно се нуждае и именно партия ГЕРБ е декларирала това със своя слоган.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов