Студенти от ВТУ на стаж в Областна администрация Велико Търново

Велико Търново Лайф

01-09-2014, 10:54

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Студенти приети в Англия на среща в Търново

Стажът на студентите ще продължи един месец

Четирима студенти от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” започнаха стаж в Областна администрация. Те ще се обучават в различни направления и ще останат един месец във ведомството. Инж. Рачев приветства младите хора и ги увери, че Областна администрация е отворена за развитието на младежите и тяхната реализация. Областният управител запозна студентите с работата във ведомството и  им обеща  ползотворен стаж.

Едномесечният престой на младежите в администрацията е част от Програмата за летни студентски стажове през 2014 година. Младите хора са избрани след кандидатстване и провеждане на интервю.

Стилян Стоянов учи четвърта година  „Стопанско управление” и ще изкара стажа си в направление „Административен контрол”. Четвъртокурсничката в специалност „Маркетинг”  Бинка Иванова ще се обучава в направление „Регионално развитие”,а второкурсничката Милена Илиева ще работи в „Държавна собственост”. Кристина Найденова изучава четвърта година  „Международни икономически отношения” и ще работи в направление „Счетоводство и контрол”.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)