Бакалаври искат магистратури по финанси в Стопанска академия

Парите

01-09-2014, 11:34

Снимка:

СА "Д.Ценов"

Автор:

Виктор Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Студенти от ВТУ на стаж в Областна администрация Велико Търново

В Свищов предлагат на студентите онлайн защита на дипломна работа

Кандидат-магистрите за дистанционно обучение в Стопанска академия „Димитър А. Ценов”, завършили със степен „бакалавър” в професионалните направления „Икономика” и „Администрация и управление” с висок успех, най-често избират магистърски програми, свързани с финанси, счетоводство и мениджмънт. Статистиката сочи, че в по-голямата си част това са млади хора с амбиции за по-високи управленски позиции в публичния и в корпоративния сектор.

Според посочените желания на кандидатствалите до момента за настоящия прием, сред най-предпочитаните магистърски програми са  „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия”, „Финансов мениджмънт”, „Валутен, митнически и данъчен контрол”, „Финансово управление в публичния сектор”, „Банков мениджмънт”, „Мениджмънт на търговската дейност”. Значителен ръст на интереса на кандидат-студентите се наблюдава и към една от най-новите магистърски програми – „Financial Management”, която се развива едва от 2 години.

През настоящата кандидатстудентска кампания за прием в образователна квалификационна степен „магистър”, желаещите да се обучават в Свищовското висше училище могат да избират между над 100 престижни магистърски програми в редовна и дистанционна форми. Дистанционното обучение в образователно-квалификационна степен „магистър”, привлича студентите и с възможността за провеждане на онлайн защита на дипломна работа. Само през предходната година в системата за дистанционно обучение на Свищовското висше училище са регистрирани логвания от 114 държави от всички континенти на света.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов