Жена е с опасност за живота след катастрофа

Водачът на 77 години ото Габрово, изгубил контрол над превозното средство

74 годишна жена е с опасност за живота, след като колата в която се е возела катастрофира. Инцидента е станал на ул. "Свищовска" в Габрово, общават от полицията. При инцидента има и един ранен мъж.

Около 16:30 ч. вчера в междублоково пространство на ул. "Свищовска" в Габрово, е възникнало ПТП с л.а. „Фиат Пунто”. Водачът – 77-годишен габровец, при движение с несъобразена скорост, изгубил контрол над превозното средство и автомобилът се ударил в бетонен стълб.

При инцидента са пострадали 74-годишна жена, пътувала на задната седалка /настанена в МБАЛ-Габрово с тежка черепно-мозъчна травма, фрактури на ребра, на лява ръка и на лява подбедрица, с опасност  живота/ и 63-годишен мъж, който бил на предната дясна седалка /с фрактура на лявата раменна кост, без опасност за живота, оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение/.

Водачът на автомобила е изпробван за алкохол – техническото средство е отчело нулев резултат. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов