500 от региона бяха в „Арена Армеец“ за откриването на кампанията на ГЕРБ

Даниел Панов, кандидатите от листата и членове на ГЕРБ от всички общини присъстваха на събитието

Близо 500 души от Великотърновска област присъстваха при официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в София. Най-голямата партия у нас отново събра над 14 000 души от страната в зала „Арена Армеец“. Модерното мултифункционално съоръжение бе изградено в мандата на Бойко Борисов. Това е единствената зала, която може да побере част от привържениците на ГЕРБ и вече за трети път партията тръгва на избори именно от там. 

На събитието присъстваха 16-те кандидати за депутати от великотърновската листа на ГЕРБ, областният координатор Даниел Панов, както и членове от всички общински структури. Търновската група горещо аплодира зам.-председателя на ГЕРБ и водач на листата в старата столица Цветан Цветанов.

През последната година членовете на ГЕРБ са се увеличили и вече 84 000 българи са част от организацията, като от тях над 12 000 младежи, отчете Цветан Цветанов. Той увери, че всички те работят усилено, за да върви страната ни по единственият възможен път – европейския. „В кампанията ние залагаме отново на позитивния тон и конструктивния диалог, и се надяваме на смислен дебат – дебат на политически идеи, платформи, управленски програми“, каза Цветан Цветанов. Той припомни, че ГЕРБ е единствената партия, която към настоящия момент е представила акцентите от своята програма и заяви, че партията залага на реформи, с които страната да навакса пропуснатото за последните година и 2 месеца. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов