Кметът на Велико Търново обсъди с кметовете от областта текущи въпроси

Новините

09-09-2014, 16:17

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът Даниел Панов инициира среща по проблемите на дърводобива

На срещата беше обсъден проблема с неподдържаните участъци от републиканската пътна инфраструктура

Кметът Даниел Панов заяви на среща с кметовете на населени места и кметските наместници, че в момента върви ремонта по изкърпване на пътища в и между населените места.  Пуснати са възлагателните писма за участъци от Пушево - Шемшево – Буковец , Бояновци за ремонт с финансиране от Комисията за бедствия и аварии за ликвидиране на последствията от наводнението през месец май. Очаква се възлагане почистване на събраната и затлачена дървесна маса в коритата на реките, събрали се след наводнението от месец юни.

Беше констатирано , че не са почистени и поддържани участъците от републиканската пътна инфраструктура на територията на населените места в общината и това предизвиква и ще предизвиква сериозни проблеми.

Даниел Панов благодари на кметовете на Русаля, Хотница и Ресен за много добрата организация за представяне на извършените ремонти на църквите и новата детска площадка. Даниел Панов благодари и за активната работа и партньорство с бизнеса, който подпомага местните проекти, освен общинското финансиране.

Кметът призова да се подготвят необходимите документи и проекти за необходимите ремонти и възстановяване на храмовете в населените места, където това е необходимо. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов