В село Константин благодариха на ГЕРБ за подкрепата към младите и спорта

Спортни екипи и мрежи за футболните врати, дариха Деян Хаджийски и колегите му

Жителите на еленското село Константин посрещнаха в събота дружелюбно кандидатите за депутати от ГЕРБ Деян Хаджийски, проф. Михаил Харалампиев и Георги Давидов, заедно с лидера на общинската структура в Елена Валентин Гуцов. Четиримата бяха сред зрителите, изпълнили местния стадион, на който се игра мач от първенството на Областната футболна група. Срещата бе между ФК „Рудановски“ от село Константин и футболния клуб на Поликраище.

 Още при появата на кандидат депутатите, местни жители и играчи благодариха за подкрепата на ГЕРБ. Неотдавна отборът получи като дарение спортни екипи. Преди мача пък от ГЕРБ дариха мрежи за футболните врати на терена в Константин.

След атрактивна игра и много пропуски от страна и на двата отбора, в новите мрежи попаднаха общо три гола, като крайният резултат е 2:1 за домакините.

След мача, кандидатите за народни представители, които се оказаха добре познати в Константин, дълго разговаряха с жителите на селото. Като бивш делегат към Зоналния съвет на БФС – В. Търново, професор Харалампиев многократно се е срещал със запалянковците от Константин. Георги Давидов, който е ръководещ съдия в „А“-футболна група обсъди с местните хора проблеми в областта на спорта.

Областният лидер на младите в ГЕРБ Деян Хаджийски пък проведе и среща с част от най-новите членове на организацията. Неотдавна в присъствието на Хаджийски и Валентин Гуцов, в Константин бе учредена най-младата структура на МГЕРБ. Съмишлениците на Бойко Борисов в селото се увеличават, споделиха местните младежи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов