Тази вечер Лили Иванова ще изнесе грандиозен концерт във Велико Търново

Велико Търново Лайф

16-09-2014, 17:26

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Местят концерта на Лили Иванова в ДКС "Васил Левски"

Примата на българската поп музика ще зарадват търновските си фенове на сцената на ДКС "Васил Левски"

Тази вечер примата на българската поп музика Лили Иванова ще изнесе забележителен концерт във Велико Търново. На сцената на ДКС „Васил Левски”  заедно с петимата музиканти, с които напоследък работи - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов - Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни) тя ще извие звездния си глас. Стартът на концерта е превиден за 20:30. Великотърновци ще чуят неоставяващите хитово на примата:  репертоара наред с новите песни ще прозвучат и доста от неостаряващите хитове, "Щурче", "Реквием", "Искам те", "Рокля на цветя" и много други. 
Първоначално концертът трябваше да се проведе в Летния театър, но заради променливото време ще бъде на сцената на Двореца на културата и спорта.
Предварително закупените билети няма да се презаверяват. Такива все още могат да се купят в Туристическия информационен център на ул. „Христо Ботев’ № 5, както и на място в изнесената каса в Двореца на културата и спорта от 17 ч. Цената на билетите варира от 20 до 50 лв.
Велико Търново е третия град през, който ще турнето на Лили Иванова. Следващи домакини ще бъдат Пловдив (18 септември) и Сандански (20 септември. Националното турне на иконата на българската поп музика приключва с галаспектакъл в зала 1 на НДК в София на 6 ноември.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов