Бъдещето е в ръцете на млади, сериозни и отговорни хора, каквито има в листата на ГЕРБ

Животът

26-09-2014, 11:09

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цветан Цветанов: ГЕРБ работи за шанс за всеки знаещ и можещ

Славка Калчева и Георги Мамалев подкрепят кандидатите от ГЕРБ в региона

Над 500 души се стекоха на централния площад на Павликени, където в сряда вечерта се представиха кандидати от листата на ГЕРБ. Пред съгражданите си, част от приоритетите на ГЕРБ изведе политологът Венцислав Георгиев, който е най-младият кандидат за депутат от ГЕРБ. Заедно с него бяха професор Пенчо Пенчев, доц. д-р Любомира Попова, Деян Хаджийски, Станислава Стоянова и Мариана Чалъкова – също част от отбора с номер 9. Кандидатите бяха приети много топло от местните жители, като логично най-бурни овации предизвика местният кандидат-депутат Венцислав Георгиев.

Бъдещето е в ръцете на млади, сериозни и отговорни хора като Венцислав Георгиев, уверени са павликенчани. В листата на ГЕРБ младите са ярко представени и в лицето на областния младежки лидер Деян Хаджийски, преподавателят Станислава Стоянова и съдията от професионалния футбол  Георги Давидов. Заедно с останалите доказани експерти и успели личности, листата на ГЕРБ е наистина силен отбор. В това е убеден големият български актьор Георги Мамалев, който бе водещ на вечерта. Любимецът на българите винаги е заявявал, че заедно с цялото си семейство е привърженик на ГЕРБ, още от учредяването на партията.  Многократно пред павликенчани Мамалев припомни, че правилният избор следващата неделя е квадратчето с номер 9 в бюлетината!

Вечерта в Павликени продължи с любими хитове на певица Славка Калчева. "Бялата роза" на българския фолклор пя за местните жители повече от час. Насред площада в Павликени се извиха хора, на които дълго ръка за ръка танцуваха повече от сто човека. Танците не спряха чак до последната песен, а видимо щастлива от радостта на павликенчани, Славка Калчева удължаваше програмата си цели пет пъти.

В сряда вечерта кандидатът от Павликени, заедно с колегите си в листата на ГЕРБ посети и Сухиндол. Желаещи да се срещнат с тях местни жители препълниха пространството пред читалище „Трезвеност“, а след официалната част, сухиндолци също имаха удоволствието да се насладят на изпълненията на Славка Калчева.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов