Спипаха двама в Габрово с дрога

Крими

26-09-2014, 13:00

Автор:

Виктор Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Познайник на полицията спипан с 31 опаковки хероин

Задържаният мъжът извършил кражба на 115 лв. и джобен часовник

Габровец беше спипан да укрива дрога в жилището си, а след това беше разкрито и участието му в друго негово престъпление. Същият ден полицаите са спипали и жена, който отглеждала  коноп. "Тревата" е била открита по време на проверка в а Служители на сектор „Криминална полиция” при РУМВР-Габрово извършили проверка в жилището на 31-годишен габровец. Там полицаите открили суха листна маса /с тегло 115 гр/, която при полевия наркотест реагирала на марихуана, и 3 свивки с бяло прахообразно вещество /с тегло 2.2 гр/, което реагирало на метамфетамин, съобщиха от полицията.

Наркотичните вещества са иззети, а габровецът, осъждан за кражби и наркотици, е задържан за срок до 24 часа. В хода на изясняване на престъпната му дейност е установено, че през нощта на 21/22 септември, от паркиран на ул. "Чумерна" л.а. „Дачия Логан”, мъжът извършил кражба на 115 лв. и джобен часовник. В автомобила проникнал, след като счупил предния ляв прозорец.

Работата по случаите продължава. На 24 септември криминалистите извършили проверка и в частен дом, обитаван от 31-годишна жена от Габрово. Установено е, че габровката е засяла и отглежда 6 растения от вида на конопа, които при полевия наркотест реагирали на марихуана. Иззети са 74 грама зелена листна маса. По случая е започнато досъдебно производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов