Общински служители от Горна Оряховица повишиха компетентността си

103 общинари преминаха курс на обучение, целящ да направи работата им по-качествена

103 служители от горнооряховската общинска администрация преминаха обучение за повишаване компетентността и мотивацията като служителите от Община Горна Оряховица. Курсът се финансира по Оперативна програма „Административен капацитет” и стойността му е 89 283 лв.

В рамките на проекта, чиито резултати бяха отчетени на заключителна пресконференция днес, служителите преминаха поредица от обучения, целящи да направят работата им по-ефективна и качествена. Служителите участваха в обучения по темите „Комуникационни стратегии и изграждане на публичен образ”, „Прилагане на ГПК – за неюристи”, „Повишаване на мотивацията на служителите за изграждане на организационна принадлежност и идентичност”, „Управление на личната ефективност и успешни комуникационни модели в организацията”, „Социални отношения и ефективни преговори”.

С провеждането на обученията бяха постигнати специфичните цели на проекта да се повиши мотивацията на служителите и те да придобият ключови компетентности за качествено и ефективно изпълнение на служебните задължения, както и да се повишат професионалните им знания и умения.

Това от своя страна доведе и до постигане на общата цел на Оперативна програма „Административен капацитет” – подобряване работата на държавната администрация за реализиране на ефективни политики, качествено обслужване на гражданите и бизнеса и създаване на условия за устойчив икономически растеж.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов