Цветан Цветанов: Убедителна победа на ГЕРБ ще донесе стабилността, от която България има нужда

Животът

27-09-2014, 16:30

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова гражданите на Тервел да гласуват

Убедителна победа на ГЕРБ на предсрочните парламентарни избори ще донесе стабилността, от която България има нужда. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при срещата си с гражданите на  Тервел. Пред местната църква „Свети Великомъченик Георги Победоносец“, която през 2011 г. бе основно ремонтирана със съдействието на ГЕРБ, Цветанов и кандидатите за народни представители от партията в област Добрич Румен Иванов, Живко Мартинов и Ивелин Иванов представиха основните акценти от управленската програма на ГЕРБ пред жителите на Тервел. По думите на Цветан Цветанов, ГЕРБ е партията, която не дели хората по етнически произход или вероизповедание, а дава равен шанс на всички български граждани да се развиват и да реализират качествата си.

„Вие много добре знаете, че БСП и ДПС са като скачени съдове. Искам да ви припомня, че когато гръмна абсолютно манипулираният скандал „Костинброд“, тяхната единствена цел бе да понижат избирателната активност, с това да бъде увеличена тежестта на купения и контролирания вот, и държавата да бъде вкарана в спиралата на нестабилност“, припомни заместник-председателят на ГЕРБ. Той бе категоричен, че дестабилизирането на държавата е изгодно за тези партии, които искаха да унищожат ГЕРБ.

„Те не успяха да ни унищожат, но причиниха много беди за България. В продължение на година и два месеца Европейската комисия не подписа договора с България за следващия програмен период, който би позволил да се довършат започнатите от правителството на ГЕРБ проекти. Това бе осъществено едва при управлението на служебното правителство, което доведе до сериозно изоставане в усвояването на европейските средства от България“, посочи Цветанов.  Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова гражданите на Тервел да гласуват, отчитайки реално свършената работа през изминалите години и да не се поддават на популистки обещания и идеи. „Сега, докато пътувахме насам от община Крушари, минахме през новия път, който бе реновиран изцяло благодарение на ГЕРБ. Това е показателното, защото това е нещото, което е видимо и то остава“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов