Кандидат депутат и дъщеричката му - специални гости при тържествата на читалището във Върбица

Четвъртият в листата на ГЕРБ Мирослав Петков и талантливата Мирена празнуваха, заедно с хората в горнооряховското село

Четвъртият в парламентарната листа на ГЕРБ за региона и председател на общинската структура в Горна Оряховица Мирослав Петков бе официален гост на тържествата по повод 120-годишнината от създаването на Народно читалище "Градина Върбица 1894".

С много песни, танци, настроение и подаръци  съставите към читалището в горнооряховското село, отбелязаха в събота своя празник. Няколко часа кандидатът за народен представител прекара при самодейците във Върбица, заедно с 6-годишната си дъщеря Мирена. Талантливото момиченце бе сред „върбишките внуци", които излизаха на читалищната сцена, за да вземат участие в празничната програма. Те предизвикваха най-голямо  оживление и най-бурни аплодисменти в  залата. Мирена, която бе сред финалистите от конкурса за малки таланти в „Шоуто на Слави", доведе публиката във Върбица до истински възторг.

Мирослав Петков поздрави всички участници и дълго разговаря с жители на селото. Четвъртият в листата на ГЕРБ припомни, че подкрепа за читалищната дейност, за българските традиции, дух и култура, са сред важните ангажименти на най-голямата партия у нас.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов