Цветан Цветанов: След 20- годишен грабеж не можехме да поправим всичко за 4 години

Ако ГЕРБ победи убедително на изборите, ще може да съставим самостоятелно правителство

Ако не беше манипулацията „Костинброд“, ГЕРБ щеше да продължи започнатото в първия управленски мандат, защото стъпка по стъпка се движехме във вярната посока. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред жителите на град Исперих.

„След 20 годишен грабеж не можехме да поправим всичко за 4 години“, посочи Цветанов. Той припомни, че БСП обещаваха да разкрия 250 хил. работни места по време на управлението си, а реално с действията си увеличиха с 40 хил. безработните през последната година. „Трябва да кажем не на тези три диаметрално противоположни партии, които управляваха България и се бяха обединили срещу ГЕРБ“, апелира заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов обясни, че от 1 януари 2014г. България трябваше започне да усвоява евросредствата от новия програмен период 2014-2020 г., но това не се случи заради управлението на кабинета „Орешарски“.

Цветан Цветанов коментира още, че е много важно ГЕРБ да бием убедително на изборите, за да може да състави самостоятелно правителство. Той призова хората да гласуват на 5 октомври, за да има стабилно правителство. „Ние искаме да покажем, че сме национално отговорна партия и можем да представим в нашата листа достойни българи, независимо от етническия им произход. Ние сме единствената партия, която не работи за подобно противопоставяне“, заяви още заместник председателят на ГЕРБ.




Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов