Включи се в карнавалното шествие Влакчето на Тиквенбург

Новините

30-09-2014, 12:34

Снимка:

община Севлиево

Автор:

Виктор Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Севлиево обявиха конкурс "Тиквени фантазии" и "Тиквата най-...най-..."

От община Севлиево вече очакват идеи и записвания за празника

Тазгодишното Влакче на Тиквенбугр ще бъде още по-дълго, още по-цветно и още по-звучно, съобщават от община Севлиево. То ще потегли на 17 октомври 2014 г. точно в 17.30 часа от парк „Казармите“. Първата спирка ще направи в центъра на града, от където ще потегли за панаирната естрада. Най-интересните костюми и най-многобройните групи ще получат награди.
Право на участие имат абсолютно всички деца и ученици от община Севлиево, които обичат да се маскират, да се забавляват и са готови да покажат своята съпричастност към еко инициативите и кулинарните традиции, казват организаторите. Участниците сами трябва да изработят костюми или да измислят свой оригинален и атрактивен начин, с който ще вземат участие в пъстрия карнавал. 
Костюмите могат да бъдат на всякаква тематитка, но с приоритет ще се оценяват тези, които изцяло са съобразени с тиквеното мото на карнавала. Наградите за участниците ще бъдат присъждани в две категории, за училище с най-масово участие и за най-атрактивни костюми. Обявяването на наградените ще бъде на сцената на Севлиевския панаир веднага след финала на Карнавалната суматоха.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)