Бойко Борисов: Всички параметри в държавата са на червено

Животът

30-09-2014, 20:39

Снимка:

Velikotarnovoutre.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бойко Борисов ще присъства на откриването на спортната зала при СОУ "Емилиян Станев"

Трябва да се работи за спасение на държавата, категоричен е лидерът на ГЕРБ

„Никога България не е била в толкова опасна ситуация, в каквото е в момента – тежка финансова, политическа и външнополитическа криза, война в Ирак, война в Сирия, бежанци и куп проблеми в Украйна“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на специално събитие-концерт на сцената на Летния театър във Велко Търново. Пред стотиците търновци, дошли на мероприятието, той каза, че народът има спешна нужда да бъде сплотен, за да излезе от тази криза. 

Председателят на ГЕРБ подчерта изключителното значение на това на предстоящите парламентарни избори партията да има максимален брой депутати. „Ако влязат малки партии, големите ще са зависими от тях. Това означава изключителна нестабилност на държавата. Трябва ни максимален резултат, за да можем да отидем и да предложим на другите партии да спасим заедно Българя – това не е коалиция, не е разбирателство, а е в името на държавата“, каза Борисов.

Той заяви, че това е първата кампания, в която не агитира за ГЕРБ. „Гласувайте по съвест, знаете какво правихме четири години – магистрали, жп линии, зали. Можем да покажем всичко, което сме направили. Тези градове, в които имаше втори мандат на ГЕРБ, са най-добрите градове за живеене“, посочи още Борисов.

Той подчерта подкрепата, която ГЕРБ има от страна на европейските политически лидери и че не е случайно посещението на толкова видни управници като генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез и други, които дойдоха в България за предизборната кампания на ГЕРБ. „Като дойдат другите партии на власт – спират еврофондовете, като дойде ГЕРБ – пускат еврофондовете“, акцентира Борисов. „Европа видя, че в най-тежката икономическа криза, ние запазихме България стабилна“, коментира още лидерът на ГЕРБ.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов