Утре ще бъде въведена временна организация на движение на МПС във Велико Търново

Новините

01-10-2014, 14:46

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Промените важат за интервала от време 16:00 - 20:00 часа

Във връзка с предстоящо провеждане на събитие на открито се въвежда временна организация на движение на МПС, както следва :

На 02 октомври /четвъртък/ за периода от 16,00 до 20,00 ч.  се затваря за движение ул. „Теодосий Търновски“ до кръстовището с ул. „Димитър Найденов“ и продължаващият път около хълма „Света гора“ до кръстовишето с главен път І-4.

Ще бъдат пропускани автомобилите, обслужващи ж.п. гора Велико Търново от кръстовището с ГП І-4 до кръстовището за гарата.. Ще бъдат пропускани и местодомуващи автомобили по ул. „Теодосий Търновски“ и обслужващите ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий“.

За посоченият период от време се променят маршрутите на градските  автобусни линии с номера  : 4, 5, 13 и 70 , както следва :

След дъговият от Южен пътен възел автобусите продължават в посока Варна по ГП І-4 – отбиват по пътен възел за кв. „Свта гора“ до начална спирка за кв. „Света гора“. Следва движение по обратният маршрут.За линия № 5 след спирка “Света гора“ автобуса продължава по обичайния си маршрут.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов