В "Етър" мълчат преди дербито с Плевен

Спорт

10-10-2014, 06:14

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

От „Етър“ ще запазят мълчание преди предстоящото дерби със „Спартак“ (Плевен), което решава първото място през есенния полусезон. Двата отбора се срещат в събота от 16:00 ч. в Плевен.

От клуба обявиха, че до мача няма да има никакви изявления за медиите – нито от ръководството, нито от треньорския щаб или футболистите. „Спартак“ води с 5 точки аванс в челото пред втория в класирането „Етър“ и евентуална победа в Плевен ще върне интригата в битката за влизане в „Б“ група.

Наказани футболисти има и в двата отбора преди дербито. За домакините 1 мач пропуска защитникът Кристиян Григоров, а за етърци ще липсват наказаният за 3 срещи нападател Тодор Колев и за 1 мач Венци Димитров.

Така единственият вариант за вратарския пост остава младият Ивайло Петков, а за групата ще бъде извикан втори вратар от юношеския тим. Контузените Иван Петков, Калоян Ангелов и Николай Петров се възстановяват, а дали ще са готови са игра ще стане ясно непосредствено преди мача.

Етърци ще разчитат на сериозна подкрепа от своята публика от трибуните на градския стадион в Плевен. Организиран е безплатен превоз за дербито на есенния полусезон. От клуба са отпуснати два автобуса всички желаещи да гледат възловия мач, съобщиха от Фенклуб „Етър“. Сборният пункт е на стадион „Ивайло“ в 12:00 ч. в събота, а тръгването е в 12:30 ч. От Фенклуба призоваха за подкрепа към „виолетовия“ тим в най-важния му мач за сезона.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов