Другарски запой завършил с убийство

Крими

16-10-2014, 12:05

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пиянски скандал в Плевен завърши с убийство

Двама са задържани

49-годишен мъж от Велико Търново се простил с живота си, в следствие на нанесен му побой. Сигнал в полицията бил подаден около 19 ч. сряда от съседи на жертвата, които се обезпокоили, че от няколко дни не са го виждали. На мястото в жилищния блок на ул. «Р. Николов» в кв. Чолаковци пристигнали великотърновски криминалисти. Когато влезли в апартамента на мъжа, те намерили там само бездиханното му тяло.  След извършен оглед са установени следи от побой. Тялото е изпратено за аутопсия във великотърновската болница и се предполага, че мъжът е загинал още в понеделник.

Вече има и задържани. Това са двама мъже от В. Търново, които били чести гости в жилището и другари по чашка на убития мъж. Предполага се, че преди дни, по време на запой е възникнала кавга, която пък е прераснала в побой.

Все още в процес на изясняване е съпричастността на двамата задържани към убийството. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК, съобщиха от полицията. Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов