Кметът на Горна Оряховица получи награди за принос към българския футбол

Животът

22-10-2014, 10:33

Снимка:

Община Горна Оряховица

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът на Горна Оряховица спечели първото място в "Кмет на месеца"

Инженер Добромир Добрев получи наградите по време на мача между "Локо" Г.Оряховица и "Ботев" - Враца

С плакет от БФС с благодарност за принос в развитието на българския футбол, както и с плакет от ЗС на БФС Велико Търново за принос в развитието на футбола в България бе награден кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Наградите бяха връчени по време на мача от „Б” футболна група между отборите на „Локомотив” Горна Оряховица и „Ботев” Враца, завършил при резултат 3:2 в полза на железничарите.

„Наградата е за всички фенове на Локо, за ръководството на отбора начело с Бончо Генчев, за играчите и за всички допринесли за доброто представяне на тима не само този сезон, но и през изминалия. Благодаря на всички за усилията, които полагат отборът да върви напред и по правилния път. Отправям специални благодарности и към Бончо Генчев и сформираният от него екип, че върнаха футбола в Горна Оряховица и за това , че върнаха на децата любовта към спорта като цяло. Накрая, но не на последно място искам да благодаря на феновете на отбора за всеотдайната им подкрепа и за атмосферата, която създават по време на мачовете - те са огромната разлика между Локо и всички останали отбори. Подобряването на спортната база и на инфраструктурата ще продължи и през следващата година”, коментира инж. Добромир Добрев.

Във временното класиране отборът на „Локомотив” заема втората позиция с актив от 22 точки , 7 победи , 1 равенство и 2 загуби и голова разлика 27:16 , изоставайки само на 2 точки от водача Монтана. Следващият мач на железничарите е като гост на „Спартак” Варна на 24.10 /петък/ от 16:00 часа.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов