Над 400 лева излиза смяната на гумите със зимни

Царевград Търнов

22-10-2014, 14:15

Снимка:

Wikipedia

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Съвети за шофьорите през зимния сезон

Сервизите предлагат и "хотел" за летния ви комплект

Над 400 лева средно излиза смяната на летните гуми със зимни, ако се налага да си купите нови, проучи Velikotarnovoutre сред сервизите в старата столица. Тази цена е за 4 гуми от сравнително добра марка и от най-масовия размер –  13-14 цола. Във всички така наречени „гумаджийници“ монтажът и балансът са безплатни, ако сте закупил гумите от съответния сервиз.

Съществува и значително по-евтин вариант за зимното приготовление, ако собствениците на автомобили са склонни да направят компромис с качеството. Артикули от руска марка се продават на цени от 35-40 лева за бройка.

Сервизите във Велико Търново вече предлагат на клиентите си и различни екстри, като например „хотел“ за летните гуми. Тази услуга е безценна за хората, които не разполагат с достатъчно място, където да съхраняват годните за употреба и през следващия сезон летни гуми. Цената за съхранение на летния ви комплект в сервиза е между 20 и 30 лева, като професионалистите се застраховат срещу възможността от по-дълга зима, затова тази цена е за 8-месечен престой на летните ви гуми при тях. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов