Свършва фазата на ретроградния Меркурий

Велико Търново Лайф

25-10-2014, 08:16

Снимка:

Wikipedia

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Избори, истини и лъжи по време на ретрограден Меркурий

Време е за смели планове, има шанс за големи успехи

Ако почти през целия октомври плановете ви са се проваляли, срещали сте необясними пречки по пътя си, чувствали сте се безсилни, вина за това има ретроградният ход на Меркурий. Ретроградието започна във Везни на 4 октомври и приключва днес в Скорпион. Този период винаги носи липса на яснота, скрита информация, неправилна преценка и объркване, промяна в плановете, дори проблеми с техниката. Обикновено в ретроградния период сключени договори, сделки или споразумения са краткотрайни или неуспешни, със скрити дефекти и проблеми.

Астролозите винаги съветват по това време да отложим важни преговори, защото са налице проблеми в комуникацията. Едва след ретроградната фаза е добре да се предприемат действия в тази посока. След 25 октомври всички нови проекти и идеи, свързани с кариерата, бизнеса и образованието, имат шанс за голям успех.

Това е най-подходящото време за търсене на нова работа или самостоятелен бизнес. Благоприятните фактори ще идват един след друг, но само при тези, които полагат усилия.

Два пъти тази година Меркурий беше ретрограден – сега и от 7 юни до края на месеца



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)