Въпреки снежната виелица откриха новото футболно игрище в Шемшево

Мисия

25-10-2014, 11:29

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

С пари от дарители изградиха стадиона в Шемшево

Дарители изградиха съоръжението, а футболната звезда Трифон Иванов подари на малките етърци топка и вратарски мрежи

Кметът на Велико Търново Даниел Панов и президентът на футболен клуб „Етър“ Александър Нанков прерязаха днес лентата пред новия стадион в село Шемшево. За тържественото откриване на съоръжението дойдоха и футболистите от детската секция на „Етър“, както и връстниците им от „Видима“ Раковски. Отборите трябваше да изиграят първия футболен мач на новия терен, но за по-малко от час преди откриването, тревата на игрището побеля от сняг.

Новата придобивка на Шемшево е изградена изцяло със средства от дарители, като Александър Нанков и местната организация на ПП ГЕРБ са най-големите спомоществователи. Останалите с принос за доброто дело са бизнесмените Петър Колев и Веселин Георгиев, жителката на Шемшево Севда Маринова и земеделският производител Иван Иванов, съобщи при откриването кметът Кирил Ангелски.

Игрището в Шемшево е с размери 60/40. Снабдено е и с подвижна врата, за да може да се променя своя формат.

 На откриването тази сутрин присъстваха още народният представител проф. Пенчо Пенчев, координаторът на ГЕРБ - Велико Търново Евгени Стоев, председателят на Великотърновския общински съвет Николай Ашиков и общинските съветници Деян Хаджийски, Петко Тюфекчиев, Николай Илчев, Стоян Витанов. Специален гост бе футболната звезда Трифон Иванов, който подари на малките етърци футболна топка и вратарски мрежи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов