10 екипа продължават да отстраняват паднали дървена и счупени клони във Велико Търново

Мисия

26-10-2014, 12:58

Снимка:

Община Велико Търново

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Няма затворени пътища във Великотърновска област

32 сигнала са подадени на общинския телефон за изминалата нощ

Всички пътища на територията на общината са проходими за МПС при зимни условия. През изминалата нощ на общинския телефон за подаване на сигнали и проблеми са получени нови 32 сигнала. Всички сигнали са обработени и пренасочени към съответните институции за своевременно реагиране. Получени са 2 сигнала за блокирани хора в района на Килифаревски манастир и село Въглевци. Сигналите са поети от областното управление "Противопожарна  безопасност и защита на населението " и към този момент няма блокирани и бедстващи хора в общината. 
10 екипа продължават да работят по отстраняване на паднали дървета и счупени клони на територията на общината. По почистването се включват и екипи на Държавно горско стопанство "Болярка" и Регионално управление на горите. Оперативният щаб, сформиран от кмета Даниел Панов продължава огледите по проблемните участъци в града и населените места. Осигурени са 2 вишки за рязане на дървета и клони, представляващи опасност. Непрекъснатият снеговалеж остави 23 населени места отново без ток. Екипи от енергозахранващата фирма работят по отстраняване на авариите.
Сигнали продължават да се приемат на следните телефони в Община Велико Търново: 062 619 102 и 0888 535 603; 0885 249 111; 0887 209 452.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов