Параскева Джукелова ще играе на сцената на Търновския театър

Велико Търново Лайф

06-11-2014, 15:12

Снимка:

МДТ "К. Кисимов"

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Предстои зрелищен спектакъл на операта "Аида" във Велико Търново

"Да се влюбиш в пеперуда" е постановката, която ще зарадва жителите на града

На 13 ноември на сцената на МДТ "Константин Кисимов" ще гостува постановката "Да се влюбиш в пеперуда" с участието на Параскева Джукелова.

Това е разказ за любовта и нейните повратности. Актуален за млади и възрастни. С остроумен диалог, на границата между тъжното и смешното, постановката разказва за любовта и страха от нея.

„Ако обичаш може да бъдеш наранен от любимия човек, може душата ти да получи болезнена, незарастваща драскотина и цял живот да носиш болката от нея. Не всеки може да устои на това. “ - казва режисьорът Александър Илинденов.
Някой избират свободата – да не обичат и да не позволяват да бъдат обичани. Така се бронират срещу болката от любовта. „Но заслужава ли си да живееш без да си усетил Любовта с нейните болки, радости, сълзи, надежда, безсънни нощи... и спиращата дъха целувка от любим човек?“ - пита режисьорът и споделя, че може би този спектакъл ще подскаже отговорите на зрителя.

Автор на сценичната версия е режисьорът Александър Илинденов, музикалното оформление - Ивайло Брусовски. В актьорския екип са: Параскева Джукелова, Теменуга Первазова, Ивайло Брусовски и Симеон Велков.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)