Започна приемът за юбилейната 80-та учебна година в Стопанската академия

Новините

08-11-2014, 09:42

Снимка:

СА "Д. А. Ценов"

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Студенти на свищовската Стопанска академия практикуват във винпрома

Официално започна приемът на документи за юбилейната 80-та поредна кандидатстудентска кампания за свищовската Стопанска академия. През 2015 година Академията предлага прием в 17 специалности, които от ВУЗ-а определят като атрактивни, перспективни и пазарноориентирани. Желаещите да се обучават в най-стария икономически институт могат да кандидатстват за специалности в направления „Икономика” и „Администрация и управление”.

Необходима е оценка от държавен зрелостен изпит, а приемните изпити са по една от дисциплините математика, икономика, икономическа география на България, или чужд език – английски, немски, френски, руски или испански, Изпитните тестове ще съдържат 60 въпроса.

Срокът за подаване на документи е постоянен, като кандидат-студентите участват в класиране съобразно периода на подаването им. За желаещите да участват с кандидатстудентски изпит, Свищовската Алма Матер организира ежемесечни изпитни сесии. Кандидатстудентският център при Стопанска академия ще приема документи всеки делничен ден от 08.00 до 17.00 ч., в събота от 09.00 до 16.00 ч.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)