Свищовските полицаи с най-точен мерник

Царевград Търнов

08-11-2014, 10:22

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Честит празник на българската полиция

Великотърновските им колеги отново са футболни шампиони

Първото място и Купата на директора на ОДМВР – В. Търново за поредна година бяха спечелени от отбора на полицейското управление на полицията в старата столица. Регионалният шампионат бе посветен на професионалния празник на Българската полиция – 8 ноември.

След тима на великотърновци останаха отборите на РУП – Свищов, Г. Оряховица и П. Тръмбеш. Отборите от първо до четвърто място получиха от директора топки и грамоти, съобщават от полицейския пресцентър.

В надпреварата се включиха общо 6 отбора, излъчени от структурните звена на ОДМВР – В. Търново. Срещите се проведоха на 6 и 7 ноември в Двореца на културата и спорта „В. Левски” в старата столица.
По традиция всяка година на професионалния празник на Българската полиция областната дирекция организира и турнир по стрелба с пистолет „Макаров”. В него участие взеха общо 13 отбора, излъчени от структурните звена на ОДМВР – В. Търново и представители на средствата за масово осведомяване в региона. Те премериха сили на 6 ноември на закритото стрелбище на ОДМВР – В. Търново. Най-точен мерник сред представителите на журналистическата гилдия показаха Пламен Караиванов и Бранимир Бонев от на в-к „Янтра ДНЕС” с общ брой от 81 точки. Сред униформените най-много точки в мишената отбеляза отбора на РУП – Свищов, след тях се класираха служителите от сектор ООРТП при ОДМВР – В. Търново и РУП – П. Тръмбеш. В индивидуалното класиране най-точен мерник демонстрира Захари Георгиев от РУ - Свищов. Той завърши състезанието с общ брой от 73 от максималните 80 точки. След него се класираха Росен Атанасов от сектор ООРТП при ОДМВР – В. Търново и Красимир Христов от РУ – П. Тръмбеш.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов