Купа - злато за „Ксани денс” и пълна кошница с медали

Мисия

10-11-2014, 06:00

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Очарователната танцьорка Ксандриния Капелова грабна среброто в турнира в Пловдив

Триумф в Открития турнир по спортни танци и Купа България Казанлък 2014

Клуб по спортни танци взе участие в Четвъртият национален открит турнир по спортни танци и купа България - Казанлък 2014 г. организиран от община Казанлък, Българската федерация по спортни танци и клуб по спортни танци „Киара-Н”. 
В турнирът с невероятно добра организация от домакините „Киара-Н” взеха участие танцови двойки от клубове по спортни танци в цялата страна. Състезанието премина в три части.
Смесената двойка Ксандриния Капелова от „Ксани денс” и Християн Въгляров „Киара-Н” с невероятно технично и артистично танцуване грабнаха златните купи и медали в категория деца -11 Д стандартни и латиноамерикански танци във вечерната програма на турнира, оценявани от седем членна съдийска комисия.
В първата част „Ксани денс” взе участие в „Изгряващи звезди”. Двойката Петър Енчев и Деница Дойчева се класираха на трето място при най малките двойки. Габриела и Християн Йорданови се състезаваха при деца до 11 години и спечелеха бронзовите медали в тази категория. При деца до 13 г. Динко Иванов и Силвия Дойчева грабнаха среброто, следвани с бронза от Цветомир Дрънкарев и Анелина Василева.
В соло момичета в първата група деца Марина Витанова се сдоби с бронзов медал,а Тодория Нешева спечели среброто. Във втора група деца до 9 г. Никол Узунова спечели третото място.
Силвия Дойчева и Габриела Йорданова бяха наградени със сребърни медали при момичета до 11 години.
В категория момичета 13 години отново финалистки са децата на „Ксани денс”, възпитанички на треньорката Николинка Колева -Анелина Василева и Михаела Трънкова със сребро.
„ Доволна съм много от представянето ни на открития турнир по спортни танци. За пореден път доказахме, че работим в правилна насока и децата са ми конкурентни в състезанията.Уникална организация на турнира в Казанлък. Всичко премина по предварителна програма. Надявам се, че и нашия клуб във Велико Търново ще има възможността да направи такова състезание в нашия красив град да съберем красотата на този спорт и ще получи подкрепата на спонсори и най- вече подкрепата на общината и кмета на града. ”-треньор Николинка Колева.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов