Красива оперна певица участва в новия клип на Савов

Животът

14-11-2014, 11:57

Снимка:

личен архив

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Видеото провокира с неочаквана развръзка

Флора Търпоманова ще бъде главната героиня в клипа към песента „Искаш ли?“ на търновския изпълнител Савов. Красивата дама е певица със сериозен опит на оперната и театралната сцена в България и чужбина. „Клипът ще е с изненадващ край и тя през цялото време чака в къщи любимия да се прибере, но него го няма и го няма... какво става после е тайна... ще се разбере като излезе видеото. Но със сигурност ще е ни най малко предполагаща развръзка... много изненадващ край!“ – споделя талантливият музикант.

Снимките на видеото към песента са стартирали във вторник и ще приключат тази вечер, а самата подготовка за клипа е отнела близо два месеца, обясни Савов.

По-голямата част от кадрите са заснети в къща за гости в близост до Велико Търново Сценарият на историята е отново по идея на Савов, а режисьор на продукцията е Емил Йорданов. Оператор на видеото е Валентин Русанов.

„Текстът на песента предполага три логични и правдоподобни версии за развръзката. Именно видеото ще даде моята.. Сега докато хората слушат песента без да знаят за края на видеото, имат свободата да решат, че Той ще дойде всеки момент, че изобщо няма да се появи, че изобщо не съществува и дори, че е умрял.“-разкрива любопитни подроности още изпълнителят. Клипът ще бъде готов към края на годината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов