Затвориха Иван Генерала в психиатрия

Крими

24-11-2014, 15:21

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Прокуратурата прибра Иван Генерала

Някогашният бохем деградирал заради употребата на транквиланти и алкохол

Великотърновецът Иван Иванов по прякор Генерала, познат от близкото минало с популярните си заведения, сред които централната дискотека „Сателит“, е бил настанен в психиатрия, научи Velikotarnovoutre. Генерала е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, след като бе уличен в поредни кражби – този път на телефони от офисите на един от мобилните оператори. Генерала бе прибран в ареста и прокуратурата настоя за постоянното му задържане, тъй като в досието му фигурират още 21 криминални и съдебни регистрации.

Заради неадекватното състояние на арестанта се наложило неговото преместване в специализираното отделение на затворническата болница в Ловеч, разбра наш репортер. Там той ще бъде под наблюдението на психиатри, докато се води досъдебното производство. Дългогодишната употреба на транквиланти, смесени с алкохол, е довела до тежки психични разстройства у мъжа.

Енергичният някога бизнесмен и виден бохем Иван Генерала, в последните години деградирал до нивото на уличен престъпник. Той е автор на цяла палитра престъпления като кражби, измами, обсебване на чужди вещи и т.н.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов