Агресивен търновец тормози жители на Картала

Животът

01-12-2014, 11:10

Снимка:

www.bulgaria.utre.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

45-годишен мъж хвърля бутилки по хора и коли

45-годишен мъж от Велико Търново тероризира своите съседи и случайни минувачи край блока в който живее в квартал “Картала”. Комшиите му са вдигнали ръце от него от край време и избягват да влизат в пререкания с агресивния болярин, заради буйния му нрав. Жителите на улиците “Ком” и “Алеко Константинов” се оплакаха, че 45-годишния мъж замяра с камъни, буркани и бутилки преминаващите хора и коли. 

"Като се напие Сашо става неконтролируем. Излиза на терасата и нарежда до девето коляно първия, който попадне в полезрението му. Но това не е най-лошото, той хвърля бутилки по хората. Даже една сутрин съседа ми получи неприятна изненада, предния капак на колата му бе пробит от камък. Беше ясно, че Сашо пак е буйствал."- споделя един от комшиите на агресивния търновец. Родителите на неконтролируемия болярин заминали да живееят на село, защото той ги пребивал. Освен това вземал пенсиите им и с парите си купувал алкохол.

Уплашите съседи разказаха, че подобно на Петко от Лясковец, Сашо изпитвал силна нетърпимост към деца. Редовно изкачал бесен на балкона като чуел детски смях и крещал - "Ще ви избия!".

Комшиите алармирали за агресивния си съсед многократно в областното полицейско управление, като последния подаден сигнал бил в петък. Униформените съставили протокол и в най-скоро време се очаква Районна прокуратура Велико Търново да се заеме със случая.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов