Зам.-шеф на Народното събрание откри футболен турнир в Павликени

Животът

02-12-2014, 15:52

Снимка:

Община Павликени

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спектакълът „Хей училище, здравей!“ гостува в Павликени

Депутатът Милен Михов бе другият парламентарист, дал старт на шампионата

Двама народни представители дадоха начало на зимния турнир по футбол в зала в Павликени. Зам.-председателят на НС Иван Иванов и доц. Милен Михов размениха първите удари с топката преди да започне надпреварата за купата на кмета.
19 отбора се записаха за турнира тази година. На терена те излизат в състав от 6 играчи и 6 резерви. Разделени са в четири групи, като в първата фаза на шампионата тимовете ще играят всеки срещу всеки.

Финалът е на 16 януари 2015 г. (петък), а състезателите се борят за първа награда в размер 250 лв., втора награда – 150 лв., трета награда – 100 лв., предметни награди, грамоти и значки. По традиция ще бъдат раздадени и индивидуални награди за най-добър играч и др.

Всички мачове се провеждат в спортна зала „Йордан Петров – Графа“ в Павликени.
„Това е нашето знаково спортно събитие през зимата и заслужено се радва на голям интерес сред феновете на футбола в Павликени“, каза при откриването на турнира кметът на община Павликени инж.Емануил Манолов. Той изброи и новите спортни обекти, които в момента се строят в града. „Всичко това правим с мотивацията да привлечем повече наши съграждани към активен спорт и поддържане на добра физическа форма“, каза градоначалникът и пожела успех на състезателите.

В първата вечер от турнира своите мачове изиграха отборите на „Дъскот“ срещу „Плами“ и „Браво“ срещу „Рачев-2“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов