Две централни улици ще са затворени в пиков час утре в старата столица

Животът

04-12-2014, 07:49

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

В петък светват коледните украси на старата столица

Празнични прояви ще затруднят движението, от Общината апелират за търпение

Временна организация на движението във Велико Търново се въвежда утре, по повод церемонията по запалване на Коледните светлини. Това съобщиха от кметството. За времето от 16,30 ч. до 18,30 ч. или до приключване на мероприятието се затваря за движение на МПС ул. „Васил Левски” в участъка от кръстовището с ул. ”Христо Ботев” до кръстовището с ул.”Цар Освободител”. Това се налага във връзка с програма пред сградата на Общината, по време на която ще светнат коледните светлини и ще има празнични илюминации.

 Също утре за времето от 17,00 ч. до 18,30 ч. или до приключване на мероприятието се затваря за движение на МПС  ул. „Велчо Джамджията”, ул. „Иван Вазов”, пл. „Цар Асен І” и ул.”Климент Охридски”,  във връзка с провеждането на факелно шествие по случай 95 години Старопрестолна гимназия по икономика.

 Променят се и маршрутите на градските автобусни линии за времето от 16,30 ч. до 18,30 ч. на 05 декември /петък/. Това важи за линиите през централна градска част в посока пл. ”Цар Асен І” и обратно, както следва. Автобусите пътуващи от ул. „България” и ул. „Н. Габровски” ще продължават по ул.”Бачо Киро” – ул. „Христо Ботев” – ул. „Независимост”-ул.”Стефан Стамболов” – пл. „Велчова завера”, където ще обръщат за движение в обратна посока.

На 06 декември /събота/ за времето от 10,30 ч. до 14,00 ч. или до приключване на мероприятието се затваря за движение на МПС ул. „Васил Левски” в участъка от кръстовището с ул.”Христо Ботев” до кръстовището с ул.”Цар Освободител” във връзка с празнична програма  „На Никулден  във Велико Търново” и предвидената кулинарна изложба-базар.

 

 С оглед на обстоятелството, че в един период от време ще бъдат затворени за движение три централни улици в града Община Велико Търново се обръща с апел към водачите на МПС да проявят разбиране при евентуално възникване на затруднение с придвижването в центъра на града.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов