Убиец умря в селска кръчма

Крими

07-12-2014, 16:01

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

20 години затвор за убиеца на старица

30 години зад решетките ще лежи мъж, убил свой приятел

Внезапната му кончина прати в ареста 41-годишния съдържател

61-годишен мъж от с. Сломер умря в заведение в селото, след спречкване със собственика му. Починалият е известен сред съселяните си с пиянски кавги, като през 80-те години дори е убил човек след запой. Жертвата бил негов сътрапезник, за което извършителят е осъждан.

Пиянските скандали, присъщи на мъжа, в крайна сметка отнели и собствения му живот. Сигнал за внезапната кончина е получен вчера около 17,30 ч. в полицейското управление в Павликени. На мястото незабавно са изпратени полицейски екипи. В хода на разследването е установено, че малко по-рано същият ден 61-годишният С. С. влязъл в заведението и се впуснал в пререкания с 41-годишния съдържател. Двамата се сдърпали и пред очите на свидетели, по-възрастният мъж залитнал, паднал и ударил главата си фатално в дървената облегалка на намиращо се в близост канапе.

Пристигналият екип на Спешна помощ – Павликени само  констатирал смъртта му.

Тялото е изпратено за аутопсия във великотърновската болница. Подробностите се изясняват, но междувременно съдържателят на заведението е задържан с полицейска мярка за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство  по чл.122, ал.1 от НК, уточняват от полицията.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов