Великотърновският театър пита публиката за репертоара си

Царевград Търнов

09-12-2014, 17:30

Снимка:

МДТ "К. Кисимов"

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Валс и чардаш в Мола играха артистите от МДТ „Константин Кисимов“

Анкета сред зрителите си за удовлетвореността им от репертоара и желанията им за нови заглавия започва МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново, съобщиха от там. Практиката е отдавна позната в артистичния свят и на Театъра да отговори на исканията на своите почитатели.
От тази вечер, 9 декември 2014г., всеки от зрителите ще получава мини-анкета, на която ще може да отговори в рамките на 1-2 минути след края на спектаклите. 
Екипът на Театъра задава въпроси, с които да опознае нагласите на публиката си и да им предложи по-атрактивни и желани заглавия.
Въпроси за предпочитаните сценични жанрове и за предпочитаните източници на информация очакват отговор от публиката. Зрителите ще могат да оценят и актуалното заглавие, което са гледали същата вечер, както и да посочат любимия си актьор от трупата на МДТ „К.Кисимов“. 
Театърът ще провери и дали зрителите очакват повече класически или съвременни заглавия, кои гостуващи творци биха искали да видят на търновска сцена и дали искат повече премиерни заглавия през следващия театрален сезон.
Всеки посетител ще може да посвети време и на пълния вариант на анкетата, която ще се провежда и он-лайн през специална платформа. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)