Отстраняват паднали камъни на пътя под Царевец

Животът

10-12-2014, 09:00

Снимка:

novini.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

От обласното пътно управление съветват водачите да шофират с повишено внимание

Нападали камъни има на пътя под хълма Царевец във Велико Търново и на разклона за Златарица, информират от Областно пътно управление - Велико Търново. В момента се работи по тяхното отстраняване. От ОПУ - Велико Търново съветват водачите да шофират с повишено внимание в тези участъците. 
Пътните настилки на територията на област Велико Търново са мокри. На места превалява слаб дъжд. Движението се осъществява нормално. Трафикът е спокоен. Температурата на въздуха е от 1 до 3 градуса. Времето е облачно и тихо. Няма допълнително въведени ограничения или затворени пътища в областта. Няма регистрирани инциденти.
Проходът на Републиката е отворен за движение. Не се допуска преминаване на товарни автомобили над 10 тона през прохода Твърдица - Елена. Забранено е движението на товарни автомобили по път Дебелец - Плаково - Средни колиби - Елена поради вложени качества на водосток. Затворен поради свлачище е път Царски извор - Драганово.
Екипи на КАТ „Пътна полиция“ следят за зимно оборудване на автомобилите и превишена скорост. Патрули са разположени на входовете и на изходите на Велико Търново.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов