Хороскоп за 2015 година част I

Мисия

13-12-2014, 08:00

Снимка:

www.zajenata.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Какво вещаят звездите?

Овен

От миналата година сте намислили нещо, което чакате да се сбъдне тази година. Да, очакванията ви не са напразни.Чудото ще се случи и вие ще се изпълните с огромно удовлетворение. Ще започнете и нов курс, които ще помогне за финансовата ви реализация. Ще започнете семеен бизнес, които ще ви направи финансово независими и първи във вашата област. През 2015 ще се потопите в света на непознатото, скритите неща и тайнственият им смисъл ще занимава съзнанието ви. В същото време непознати врагове ще се суетят около вас, затова от вас се изисква да бъдете постоянно нащрек. Позволете им да ви критикуват, защото  това ще ви донесе успех, а отправените критики ще използвате много точно и врага ще се окаже с пръст в устатата.Това  ще ви донесе ново просветление за нещата от живота и за това как се печелят битки .В началото на 2015 няма да ви е много до романтични отношения. Ако имате, обаче връзка тя ще укрепне. От друга страна ако все още сте сами през тази година ще имате благоприятен шанс да срещнете партньора на живота си.

Телец

2015 година отваря пред зодия Телец огромни възможности. Късмет приижда от всички страни. Творчество, успех в работата, любов и приятелство ви съпровожда още от 2014 година. Бързайте и се наслаждавайте на живота, радвайте се на даровете на природата, умножавайте ги, защото ще имате възможност за това. Децата ви радват, възможно е увеличение на семейството ви.Не се оставяйте на вътрешния глас, който нашепва какво е важно да правите,, а повече се вслушвайте в гласа на вашата съвест. Честността, е важна черта за Телец-а. Понякога  гласът на съвестта върви след гласа на разума. Постъпвайте по съвест, бъдете честни пред себе си. Живейте по тази максима и рогът на изобилието ще се изсипе над вас.Възможно е да създадете нов бизнес с ваши роднини, който ще се окаже много успешен, а вие сте хора които знаят да правят пари, нали. Вие добре си правите вашата сметка в отношенията с другите, нали? И умеете да измъквате максималното от всеки.

Вие ще бъдете сигурната половинка през 2015. Така ще ви възприема вашия партньор. А хората, които са в търсене на идеалния партньор за тях 2015 ще се окаже щастлива и ще намерят онова, което търсят. Този приятен период от време, ще дойде и с голяма и приятна изненада. Вашето търпение в последните години, ще бъде възнаградено по подобаващ  начин. Това приятно събитие може да се случи през юли 2015.

Онези от вас, които са семейни може да преживеят неразбирателство с половинката си. Но познатото ни търпеливо отношение от ваша страна, ще разсее облаците надвиснали над вашата връзка. Това може да се случи през декември.

Близнаци

Вие знаете че във вас живеят двама човека и те често имат сблъсък помежду си. Но и двамата ще бъдат единодушни в края на 2015, че годината е минала под важни събития в дома, в семейството, също така в любовта и творчествата.Те започнаха да подсказват за себе си още в края на 2014. Вие сте чаровници, които правят впечатление на околните със своя чар и интелект. Винаги искате да стигнете до същността на нещата.През първата част на 2015 ще се радвате на големи приходи, но след това трябва да мислите за стягане на коланите, за да ви излезе сметката. В предишната година вие се справихте успешно с набезите на противниците и враговете. Хората видяха във вас хубавите ви черти и ви сложиха на пиедестал, време е да затвърдите това убеждение. 

ачалото на 2015 година е изключително добро време да споделите някои моменти със семейството. Семейната топлота ще ви предостави възможност да освободите натрупания стрес от работата.

Вашите емоционални преживявания ще са на особен приоритет през 2015. Съвместните влияния на Нептун и Сатурн, ще ви помогнат да откриете себе си в друга светлина. Вие ще сте по-спонтанни тази година.Това ще се случи, когато трябва да изразявате по-спонтанно определи емоции. Да, сега вие ще изживеете тази емоция, наречена „любов от пръв поглед”.

Романтика ще изпъстри живота ви през 2015 година. Но внимавайте това да не засегне вашето  семейство.

Обвързаните ще почувстват напрежение в партньора през март. Партньорът ви става по взискателен претенциозен към вас. Но, влезте му в положение, защото самите вие сте също толкова претенциозни.




Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)