Хороскоп за 2015 годинa част II

Мисия

13-12-2014, 09:21

Снимка:

www.zajenata.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Какво вещаят звездите?

Рак

През 2015 вас ви очаква обучение и преподаване, успех в науката и в литературната работа, все сфери, където вие се изявявате перфектно. Предстои ви да се обучавате и да предавате знания на другите. Доброто и злото ще станат за вас абсолютни. Власт и сила, търпение и слабост – ето тази амплитуда на чувства ще ви занимава. Още от 2014 има нещо скрито във вас, което не ви оставя на мира. Често вие изпитвате отегчение и самота, неразбиране. Много си тръгват от вас и верните хора оставят. Не хабете емоции за първите, не са ви необходими, създават ви само неприятност.В любовта ви очаква живот в златна клетки – моменти на обожание и слагане на пиедестал на вашата личност. Всеки може да ви завиди за това. Но не се възгордявайте. Погледнете вътре в себе си, там ще откриете, вашия враг. Поразровете се в себе си и преосмислете вашите слабости, за да не нараните партньора, който ви обожава. Лятото на 2015 ще бъде време за успех в областта на науката  и в учението. Ще възникнат интересни предложение в  работа, но и в личния живот. Вие можете да достигнете в хармония, там където другите не успяват, всичко ще върви по вода. Но през есента не забравяйте да дадете своята дан към другите, не мислете само за себе си, сега е моментът да покажете своето човеколюбие.

Вие сте романтично настроени през тази година. Но ще има моменти, когато  учението и работата няма да ви дадат възможност да разгърнете цялата си емоция върху партньора.

Онези от вас, които  са сами, да се настроят на любовна вълна през май, когато е възможно да срещнете любимия човек. Тази връзка може да се превърне в нещо  по-сериозно, което ще продължи дълго време.

Лъв

Благородство и човек на честта, това трябва да се знае за вас, Лъвове. Да ви зарадваме още в началото на хороскопа за 2015. През тази година вие ще реализирате набелязаните планове. Вие вече свикнахте още от 2014 изпробвахте този метод – набелязването на цели и реализирането им в  срок.

Сега да отбележим,че в първата половина на 2015 трябва внимателно да направите своя избор за кариера. Успех очаква Лъвовете във финансовата сфера, отношенията с роднини. Във втората половини на лятото на 2015 ще излезете от сянката си.Човек който не ви е особено близък ще си спомни за вас и вашите възможности. Ще разберете, че вие сте важна личност и за онези хора, които вие не слагахте в сметката си. Грешили сте, вашето мнение стои на почит. Противниците ви ще се стреснат и вземат изчаквателна позиция. От август 2015 очаквайте големи промени в живота ви.вас ви очаква уважение в обществото и колектива, където работите. Кръгът на познатите ви през 2015 ще се разшири. За вас това не е ново, нали?Вие точно към това се стремите. Сега е време да започнете нещо ново. Учение, курс, повишение на квалификацията. Все неща, които ще са ви от полза. 

Вие сте любовчии, спор няма, но и влиянието на Марс и Плутон, ще донесе истинска хармония във връзката ви. Важно е, обаче да показвате чувствата си пред вашия партньор, показвайте му и казвайте, че той е важен за вас, за да не се получат познатите разочарования. Има потенциална възможност да имате неразбирателство, защото сте показали надменно отношение в даден момент. Разберете, че връзките се крепят на взаимност и  толерантност. Никой не е в дадена връзка, за да показва само колко е значим партньора му. Той очаква подкрепа и помощ от Вас. Дайте я.Не бърчете вежди, ами помъркайте като едно голямо коте и нещата ще се наредят.

Дева

2015 година ще продължи тенденцията на предходната. Упорито и последователно, но с известни препятствия, вие ще продължавате да се издигате нагоре. 2015 година ще бъда най-важната от последния период години. Вие ще можете да придобиете доста , ако се убедите, че  през тази година и самият живот ще е с вас. Първата половина на  2015  година, успешен период за любовта и децата. Съвместният отдих с децата ще ви донесе такъв заряд от енергия, че всичко ще ви се вижда лесно. Възможно е обаче да възникнат неразбирателство с партньора ви, или по-точно с неговата ексцентричност. Възможно е да се запитате – всичко това не е ли в резултата от постоянната ми смяна на партньорите? С някои от партньорите вие ще се разделите от каприз, с други, защото са ви предали. Но най-важното за вас ще е, че ще откриете нова и голяма любов. В края на лятото и начало на есента 2015 година ще изживеете моменти на удовлетворение и за в бъдеще успехите ви ще зависят от нюха ви, както и от усилията, които полагате. В този период хората около вас ще се разделят на приятели и врагове, неутрални няма да има Но ще се появят скрити покровители. Невидима ръка ще избира вас, когато стои въпросът вие или някои друг. Големи изненади през 2015 година. Както казахме по-горе,ексцентричност в любовта, смяна на партньорите и нови връзки. Ако пък сте сами тази година може да попаднете на  повече от един партньора. Това не би ви объркало, защото вие сте перфекционисти и залагате на най-доброто.

Везни

2015 година ви носи драстични промени. Тез промени  ще напомня на начина, по който се движи влакчето в увеселителния парк: то бързо набира височина но се спуска с огромна скорост към земята. Зави ли ви се свят? 2015 ще напомня движението на влакчето. Успехът ще идва след тежка работа. Предстои ви да се борите за себе си и за вашите идеали. Ще има много промени,  но и през тази година победата ще бъде ваша, независимо от изпитанията, които предстоят. До есента на 2015 вие ще се аклиматизирате  към новата ниша във вашата работа. Вие ще бързате да разберете какво се иска от вас. Вече от началото на 2015 година сте в среда на бързопроменящи се събития. През пролетта и лятото на миналата година,те едва ви докоснаха, сега обаче те ще влязат във вашия живот с пълна сила. Обществените събития ще помогнат за това. Но вие сте балансьори, нали. Ще е съумеете да намерите изход. Той ще ви бъде подсказан от  една жена, която ще нахлуе пак така внезапно и ще ви даде нужната подкрепа. 

Любовта  ще започне с малки словесни престрелки в началото на 2015. Вие не обичате спора, нали? Вие търсите хармонията, но пък затова умело можете с нисък, прибран тон, да вкарвате чувство на вина у другия. И този път няма да бъдете по различни. Партньорът се е опитал да ви покаже някои ваши грешки. Но това е невъзможно, вие винаги сте прави, нали? Грешат само хора, които стоят срещу вас, но вие, вие сте безгрешни. Не бъдете толкова не съпричастни към любимите си хора. Погледнете навътре в себе си, там може да откриете онова червейче на съмнението, което често ви подсказва вашите грешки.Кажете добрите качества на вашия любим и насъбралите се облаци ще се разсеят.

Съдбата ще ви държи настрана от всички лоши неща, които могат да се случат на вашата връзка. Стойте настрани от романтични афери,  особено в периода април май 2015. Използвайте ума си, той ще ви подскаже, че не трябва да обричайте на риск настоящата си връзка или брак само в името на едно авантюристично изживяване.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов