Хороскоп за 2015 годинa част III

Мисия

13-12-2014, 10:10

Снимка:

www.zajenata.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Какво вещаят звездите?

Скорпион

2015 година Скорпионите посрещат с много добро настроение и увереност. Вие сте родени победители и трудно се спирате пред каквито и да е трудности, това го знаят много добре всичките ви приятели.

2015 година ще премине под знака на пътувания и приключения, промени в личните дела, стари планове се съживяват и избуяват в нови идеи. Първата половина на 2015 година , късмет ще ви донесат приятелите, а през втората половина  ще изисква от вас внимание и добро отношение към роднините. Обърнете внимание през този период и на здравето и работата ви. Пътуванията през тази година ще стоят в центъра на успеха, вие ще спечелите доста от различни бизнес изяви. Печалбата ще бъде голяма и ще ви донесе ново самочувствие и усещане към света. Парите ще ви дадат нови възможности и идеи. Само ще кажем : следвайте инстинктите и ще успеете.Първата половина ще ви донесе много пари в дома. Ще ви се отдаде случай да инвестирате. През втората половина на 2015 внимавайте, възможни са известни загуби извън дома. Възможно е да подпишете неразумен договор. Затова съветът ни е да се допитвате и до верните си съветници, преди да вземете решение. 

Вие сте познавачи на любовта, не бъдете скромни, а си го признайте. Често любовта е за вас предизвикателство, което ви държи живи. Но все пак бъдете внимателни, защото през 2015 може да изпитате и някои препятствия в любовта.

За да бъде щастлива любовта през 2015 трябва да сте малко по-практични и разумни. Не оставяйте винаги другите да разгадават вашите чувства, а ги споделете силно на глас.

Стрелец

В първата  половина на 2015 година ще се разкъсвате между службата и семейството. Ще трябва да изтърпите и капризите на роднините си, които все мрънкат,че им отделяте малко време. Е, наистина понякога не им заделяте достатъчно внимание, но това е заради вашата природа, която не обича да стои на едно място и да я ограничават.

През втората половина на 2015 година ще можете да си поемете дъх. Ще се появат приятели, които  ще ви помогнат да разсеете проблемите надвиснали над вас. Във финансово отношение първата половина ще ви донесе голяма печалба или наследство  от недвижими имоти.през втората половина ще се създадат условия за загуби. Така че  -  внимавайте. За да ги  предотвратите ще помогнат проверени другари. Лятото на 2015 година ще ви зарадва с много пътувания. Хора, чужденци, могат да ви дадат ценни идеи. Ще се появят интелектуални контакти със задгранични партньори.Втората половина на лятото също ще ви предостави възможност за интересни контакти. Вие ще се чувствате като че ли сте център на Вселената. Всички ще проявяват интерес към вас и ще желаят да си сътрудничат с вас. 

Любовта ще процъфтява през 2015 година, независимо от леките мърморения на партньорите за това, че им обръщате малко внимание. Един жест няма да е излишен към партньора, с който да му покажете вашата обич и привързаност.Сатурн ще има благоприятно влияние върху любовта на Стрелеца. Ще ви се наложи да инвестирате повече време в опита си да разберете партньора до вас. Необвързаните ще имат доста авантюри през 2015. И в един момент ще се замислите

дали не е време да създадете една по-трайна връзка. Ще имате възможност за това.

Козирог

За вас 2015 година открива  огромни перспективи. Вие ще бъдете в центъра на вниманието.Късметът ви съпътства почти във всяка една работа. Животът е изпълнен със събития както никога досега. Остава само да ви стигне вечно бързащото време.

През зимата на 2015 година вие ще станете най-значимата фигура във вашето обкръжение. Вие обичате да сте човек, чийто мнение се уважава. Ето сега ще имате тази възможност да изпитате  човешкото внимание върху гърба си. Ще бъдете толкова ангажиран, че няма да ви остане време за почивка. Срещи, пътувания, партита – кръгът на познатите ви се разширява. Вие усещате от какво се интересуват хората и им го предоставяте. Тази популярност променя начина  ви на живот. Настъпват неочаквани събития и великолепни предложения. Даже противниците ви идват да се поинтересуват  за вашите успехи. Почти във всички работи, с които се захващате, включително и образованието ви, успехът ви е гарантиран. Вие сте предпазливи по отношение на финансовите въпроси и притежавате здрав разум и практични способности. Тези черти може да стигнат до крайност, през 2015 превръщайки се в прекалена предпазливост, мрачност и аскетичност.

Вие държите на семейството си много. Често го поставяте наравно с работата си. Партньорите ви ще се отблагодарят за това. Ще се радвате на споделени мигове, който ще стоплят душата ви за дълго време. Ще направите много ценен подарък на децата си. Те ще изпитват респект към вас. Вие сте тяхната закрила и сигурност.

Лятото на 2015 ще премине в грижи, свързани със семейството ви. У вас се засилва интересът към световните проблеми. Възможни са образователни занимания, в които ще вземе участие и любимият ви. Ако професията ви е свързана с публиката, можете да очаквате изява,която ще допринесе за увеличаване на вашата популярност.

Водолей

През 2015 ви очакват промени в работата и в дома. Може да смените дома си или да построите нов. В работата също има нови начинания, които отдавна чакате.

Вашата човеколюбива природа ще се изяви с пълна сила през 2015 година.

Ако вашият мотив е да помагате на другите хора, няма да имате ограничения във висотата, до която можете да се издигнете. Общочовешката страна на вашата природа трябва да бъде развита. През 2015 отново ще се покаже вашата природа, която приема всичко много сериозно.

Страшно мразите да губите, когато поемате рискове. Дори когато играете най-обикновена игра на карти или хазарт с малки залози - винаги когато става въпрос за пари, вие не може да се наречете спортсмени. Приемате всичко прекалено сериозно и забравяте, че това е игра. Вие сте били отдадени на хазарта в миналите си животи и сега не се страхувате да поемате рискове. Но в резултат на липсата на обективност често нямате успех в подобни начинания в този живот. 

През 2015 Венера ще продължи да влияе благоприятно   върху любовния живот. За момент се беше настанила скука в семейството. Но през 2015 животът ви ще се разнообрази и вие ще погледнете с други очи на партньора.

Ако не сте семейни, тази година има възможности, които да ви срещнат с нов партньор. Вие през 2015 по-лесно ще изразявате чувствата си, така че сега няма да допуснете стари грешки да влияят отрицателно на любовта.

Риби

През 2015, вие Риби, ще се намирате на границата между реалността и фантазията и предпочитате да мислите за света, какъвто би трябвало да бъде - изпълнен със спокойна красота, прошка и мир. Често сте готови да предложите помощта си - където някои проявяват фанатизъм, вие отговаряте с толерантност, където има нещастие, дарявате съчувствие. Особено интуитивни сте и тази чувствителност може да ви помогне да извлечете скритата истина от личност или ситуация. За да поддържате емоционалните си граници, вие се нуждаете от съзнателни усилия, особено в личния си живот, където сте склонни да жертвате своите потребности заради по-належащите желания и чувства на другите. За да не се възползват някои безскрупулни личности от наистина състрадателната ви природа, трябва да изградите емоционален филтър, с който да отделите реалностите. За вас няма средно положение през 2015. Цялото ви мислене, догадки и анализи няма да направят живота ви по-лек. Без съзнателно и упорито да се опирате на висшата си­ла, за да видите края на деня, животът ще ви носи тревоги една след друга - никога няма да бъде достатъчна подкрепата, която ще получите, за да избегнете конфронтацията. Когато се появят препятствията, всичко, кое­то трябва да правите, е да оставите ситуацията в ръцете на съдбата и да тръгнете по стъпките, разкриващи се пред вас.Но все пак съдбата си е съдба, а работата, работа. Не се превръщайте в заложници на  съдбата, а вземете живота си във ваши ръце. Вие сте неспокойни, стеснителни и твърде саможиви не обичате непознатото обкръжение. Имате нужда от усамотяване, за да презаредите вашите емоционални батерии. Обичате да работите в уединение и често живеете във въображаем свят. Имате активно подсъзнание и може да се засегнете от въображаеми обиди.




Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов