Естрадната певица Роси Кирилова запали коледната елха в Павликени

Животът

14-12-2014, 08:26

Снимка:

Община Павликени

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зам.-шеф на Народното събрание откри футболен турнир в Павликени

С ветлините на коледната елха в Павликени запалиха снощи кметът инж.Емануил Манолов и естрадната певица Росица Кирилова. 
Със заря, весел концерт на децата и учениците в Павликени и рецитал на популярната певица в града отбелязаха началото на коледните празници. 
На сцената с танци, песни и стихчета се изявиха малчуганите от ЦДГ „Слънце“, ЦДГ „Вяра, Надежда, Любов“, ЦДГ „Осми март“, Вяра Александрова, Полина Петрова, Никол Христова, учениците от ОУ „Св.Климент Охридски“, СОУ „Бачо Киро“ и мажоретките към Основното училище. В уречения час на площада в Павликени пристигнаха и Дядо Коледа и Снежанка. 
„С топлина в душите и радостта, че Павликени е все по-напред към целта да бъде благоустроен и приветлив български град, посрещаме началото на коледните празници. Голямото семейство на добрите хора на Павликени се увеличи през 2014г. с още много благородни, щедри и с чисти  помисли наши съграждани“, каза кметът инж.Манолов и изброи някои от добрите каузи, за които много от жителите на Павликени обединиха сили. 
„В навечерието на Рождество Христово е времето да си пожелаем здраве и благодат. Пожелавам на всеки от Вас да намери повод за щастие в личния си живот! Нека сме задружни и да си помагаме! Нека запазим моралните си и християнски ценности, да бъдем по-добри един към друг, да обичаме повече и да подхождаме с доверие към ближния!“, отправи благопожеланията си градоначалникът. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов