Седмичен хороскоп част I

Мисия

15-12-2014, 10:00

Снимка:

www.zajenata.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Какво вещаят звездите?

Овен

Седмицата не започва по най- добрия начин за вас. Всичко се случва не така, както сте очаквали и това ви изнервя. Възможни са конфликти както с колеги, така и с членове на семейството.

Към средата на седмицата ситуацията ще се промени към по-добро, ще се отворят нови възможности, ще се появяват съюзници – с една дума, става съвсем ясно, че трудностите ще приключат скоро. С правилни действия в професионалната сфера ще постигнете реализацията, към която се стремите от известно време. Края на седмицата също ще ви зарадва много. Очакват ви много радостни моменти.

През почивните дни не рискувайте материалната си сигурност, като необмислено правите големи покупки. Важното е да се придържате към баланса в това направление

Телец

В началото на седмицата се доверете на интуицията си за всичко. Дори и здравия разум да ви говори друго погледнете в себе си и ще намерите верния отговор. Ако ви се наложи да вземете важно решение обаче потърсете мнението на специалист. Към средата на седмицата ще почувствате леко неразположение и ще имате нуждата да сте сред близките си хора. Към края на седмицата използвайте харизматичното си излъчване, за да впечатлите. Някой от вас ще имат лични проблеми през почивните дни. Кратко пътуване може би е добър вариант за туширане на напрежението.

Близнаци

Без трудности няма да минете тази седмица, но и приятните моменти няма да бъдат никак малко. Първия ден от седмицата обещава да имате комерсиален успех, успешни бизнес дела и парични постъпления. Възможно е дори да предприемете рисковани финансови операции в началото на седмицата, които ще се увенчаят с успех.

Към средата на седмицата на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Ще изпитате огромно удоволствие от общуването с любим човек. Семейните представители на зодията ще прекарат повече време с децата, което ще им донесе много положителни емоции.

Края на седмицата ще бъде досаден и скучен период за представителите на зодия Близнаци. Много представители на знака през този период ще загубят интерес към текущите си задължения.

През почивните дни по-голямата част от вас ще успеят да се освободят от някои свои притеснения от материален характер. Отделяйте достатъчно време за спорт. Отдайте се на любимо хоби, занимание или на заслужена почивка – така ще възстановите 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов