Седмичен хороскоп част II

Мисия

15-12-2014, 11:00

Снимка:

www.zajenata.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Какво вещаят звездите?

Рак

През тази седмица ще носите товара на отговорностите върху себе си. Възможно е това допълнително да ви изнерви и да ви направи по- раздразнителни от обичайното. Не са изключени разногласия тази седмица, и най- вече с любим човек.

През първия делничен ден предприетите от вас действия ще имат решаваща роля за това как ще премине седмицата. Проявете повече търпение. Постарайте се да проявите разбиране и към потребностите на интимната половинка. Около средата на седмицата избягвайте да се впускате в безобидни на пръв поглед авантюри, особено ако сте трайно обвързани! Към края на седмицата е възможно да срещнете известни трудности в професионалната сфера. През почивните дни много от вас ще успеят да осъществят срещи с приятели и познати, които ще им донесат истинско удоволствие. Не прекалявайте със забавленията. Все пак светът не свършва през уйкенда.

Лъв

Тази седмица е истински тест за вашата репутация. Само хладнокръвието ще ви помогне да избегнете грешките. През тази седмица ще се появят нови отговорности, с които ще бъде трудно да се справите, поне в началото. Възможни са финансови затруднения. Проблема не е в липсата на пари, а в начина по който ги харчите. В лично отношение седмицата ще бъде успешна. Не се очакват проблеми, освен ако сами не си ги създадете.

В първите дни на седмицата има вероятност да пострада деловата ви сигурност. Не е изключено част от вас да бъдат въвлечени в чужди спорове или в интриги. Около средата на седмицата ще разполагате с благоприятна възможност да реализирате отдавна желано пътуване. Част от вас ще копнеят да извършат промяна в личен план. Не предприемайте драстични промени в любовта! Към края на седмицата се погрижете за здравословното си състояние. Не е изключено в последно време да се претоварвате. През почивните дни много от вас ще се чувстват крайно изтощени по отношение на личния си живот, особено ако не сте успели да постигнете съгласие по важен за вас и интимната ви половинка въпрос.

Дева

Много е важно да не се преуморявате. Ако не се жалите през тази седмица, до в края и има вероятност да се разболеете. При решаването на важни въпроси се ръководете от здравия разум, не от интуицията си. Тази седмица трудно ще намирате общ език с колегите. Невнимание или небрежност може да доведе до сериозни загуби. Финансовата картина на седмицата се очертава да бъде значително по-благоприятна. За сметка на това емоционалния фон на седмицата е неблагоприятен. Склонни сте към раздразнение, понякога граничещо с агресия. Ясно е, че това не е най-добрият начин за взаимоотношения с най- близките ви хора.

В началото на седмицата е важно да не пропускате малките детайли, вглъбени в рутинните занимания на работното си място. Възможно е част от вас да се заемат с реконструкция в дома. Към средата на седмицата е добре да се съсредоточите върху неща, които реално можете да свършите. В края на седмицата не поемайте ангажимент към човек, когото не познавате достатъчно добре. Останете верни на принципите си, за да не се почувствате излъгани! През почивните дни се наслаждавайте на всеки миг, който можете да споделите с близки, приятели или роднини. Не се впускайте в любовна афера, с която рискувате стабилността в живота си.

Везни

В началото на седмицата обмислете внимателно направеното ви предложение за работа или за нов ангажимент. Ако се нуждаете от допълнителна подкрепа или съвет, то я потърсете там, откъдето знаете, че ще я получите. През втората половина от седмицата не започвайте промени, ако не сте убедени, че ще ви донесат желаното удовлетворение. Към края на седмицата се пазете от действията на познат, колега или конкурент. Седмицата не е подходяща за инвестиции. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на всеки миг, който може да ви донесе щастие, удовлетворение и радост.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов