Актьори от Народния театър завладяха публиката в Елена

Велико Търново Лайф

18-12-2014, 13:26

Снимка:

Община Елена

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Блесва коледното дърво в Елена

Зрителите окачествиха представлението като прекрасен подарък преди празниците

Пред близо 200 човека на сцената НЧ "Напредък- Елена- 1863" гостува Народен театър „Иван Вазов“. В ролите се превъплатиха Елена Петрова, Мариус Донкин и Валентин Танев, под режисурата на Бойко Илиев. 

„Винаги е рисковано, да не казвам, че не е препоръчително, да хванеш съпруга или съпругата си за довереник. Искреността като основа на хармонията в двойката е измама. Вземете Жана и Максим, двама от героите на тази пиеса. След няколко години щастлив брак те решават да си признаят някои дребни отклонения. Това е началото на едно сериозно преосмисляне, на законни подозрения, на обвинения от всякакъв характер, на непоносими ревности. Никоя лъжа не е без последствие, никоя истина  не е безопасна. Всъщност, доверието трябва да остане илюзия. Това несъмнено е елементарното условие за спокойствието в семейството.” казва Ерик Асус по повод пиесата си „Брачната илюзия”.

Играта на обичаните родни актьори искрено развълнува публиката в Елена. Аплодисментите не стихваха, а Елена Петрова получи комплименти и цветя от името на кмета инж. Дилян Млъзев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов