Организираха празненство за децата с диабет

Мисия

22-12-2014, 18:53

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Коледно празненство за дечица от Велико Търново, страдащи от захарен диабет, организираха Старейшините в ГЕРБ, по инициатива на техния лидер д-р Петя Илиева. Домакин на партито бе езиково училище „Диел“.

С коледни играчки посрещнаха организаторите своите малки гости. 12 деца на възраст от 2 до 18 години се забавляваха заедно със своите родители и приятелите си от СГЕРБ.

В празнично украсената зала ги приветства д-р Петя Илиева: „В навечерието на Коледа всички деца по света очакват празника с радост и се надяват на хубави подаръци! Вие заслужавате повече от един подарък, заради вашата дисциплинираност. Затова написахме писмо на Дядо Коледа, който при нас изпрати още изненади“.

Лидерът на СГЕРБ изрази и дълбоко уважение към родителите, за  всички малки и големи битки, които печелят в ежедневието си. „Декларираме нашата съпричастност и готовност за сътрудничество и в бъдеще“, заяви д-р Илиева.

На партито присъстваха и модератори от РЗИ. Здравните специалисти проведоха с децата забавни обучителни игри за правилно хранене и двигателна активност, повишаващи знанията за здравословния начин на живот.

Баница с късмети, в точния здравословен грамаж, много подаръци и весело настроение имаше за всички присъстващи

На своите партньори и съмишленици, с които през годините старейшините са осъществявали благотворителните си инициативи, от СГЕРБ пожелаха здраве и още много добри дела.

Да посрещнем новата 2015 година с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи, е пожеланието на д-р Илиева и колегите й към всички жители на областта!

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов