Артистите от Балет „Грация” посрещнаха Дядо Коледа и елена Сами

Велико Търново Лайф

23-12-2014, 10:42

Снимка:

Община Горна Оряховица

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Пъстър Коледен концерт зарадва горнооряховчани

В първия зимен ден артистите от Балет „Грация” подариха на горнооряховчани пъстър Коледен концерт с много изненади. Домакин на концерта бе Община Горна Оряховица. Първи на сцената излязоха най-големите балерини, а след тях танцуваха „принцесите Анастасии” от начинаещата група. В концертната програма се включиха артистите от всички групи на балета, в който се занимават над 70 деца. На сцената се редуваха полка, тарантела, класически и модерен балет.

Танцовата феерия беше прекъсвана от забавна викторина на балетна тема. Специален поздрав имаше от ОДЗ „Елена Грънчарова”, където групи по танци води ръководителката на балета Соня Георгиева.

Кулминацията на празника бе пристигането на Дядо Коледа, който бе придружен от елена…Сами - дог бордо, който с внушителните си размери и сънлив характер се предаде в детските ръце. Последваха дълги фотосесии с добрия старец и неговия симпатичен придружител.

На финала на концерта балерините и тяхната ръководителка Соня Георгиева благодариха на всички приятели, помагали на изкуството през годината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов